MOŽDA JE OBIČAJ LOVACA

Putin nožem iz jelena izvadio srce i poklonio ga Berluskoniju, Italijan odmah povratio

Vladimir mi je pokazao nasilnu prirodu kakvu nisam zamišljao da tako ljubazan i racionalan čovjek ima, navodno je rekao Berluskoni

Putin i Berluskoni išli zajedno u lov. AP

N. Aj.

6.5.2024

Predsjednik Rusije Vladimir Putin i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi) zajedno su išli u lov 2013. godine, a Putin je tada isjekao srce jelena i poklonio ga gostu iz Italije, rekao je danas Berluskonijev saradnik u intervjuu za Corriere Della Serra.

Nekadašnji Berluskonijev saradnik Fabricio Ćikito (Fabrizio Cicchitto) tvrdi da je Berluskoni prihvatio Putinov poziv da odu u lov, iako nikada ranije nije pucao.

Kako navodi Ćikito, kada su stigli u šumu, ruski lider je Italijanu dao pušku i rekao mu da gađa kada je ugledao dva jelena. Berluskoni je odbio, a zatim je Putin upucao oba jelena.

Prema Ćikitovim riječima, Putin se potom spustio niz padinu držeći nož, isjekao jelena i izvukao mu srce.

On dodaje da je Putin zatim natjerao čovjeka iz svoje pratnje da Berluskoniju da drveni poslužavnik na koji je stavio krvavi komad mesa, rekavši da će to biti izuzetan obrok.

Berluskoni se, kako navodi, potom sakrio iza drveta i povratio.

- Možda je to samo običaj lovaca -  rekao je Berluskoni Ćikitu.

Ćikito tvrdi da mu je Berluskoni o tom događaju govorio i po povratku s puta.

- Vladimir mi je pokazao nasilnu prirodu kakvu nisam zamišljao da tako ljubazan i racionalan čovjek ima - navodno je rekao Berluskoni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.