EKSKLUZIVNI SERIJAL

{Nova godina sa Memom} / Kod Seje Brajlovića došli Ramiz Zmaj, Loš Sin i Šaćir Ameti, harmonikaš zaradio brdo para

Meze i pića nije nedostajalo, napravili su sijelo uz muziku uživo, kitili harmonikaša eurima, a sijelu je prisustvovao i reper Loš Sin

Piše: N. Ajnadžić

31.12.2020

Na izmaku 2020. godine, koji mnogi smatraju jednom od najgorih zbog pandemije koronavirusa, Sulejman Haljevac Memo, voditelj "Đira sa Memom", odlučio je da ova epizoda ekskluzivnog serijala bude u potpunosti posvećena Novoj godini. Zbog toga je njen naziv ovaj put "Nova godina sa Memom".

Ramiz Zmaj društvo nasmijavao do suza

A ko je bolji za ispraćaj nego Ramiz Zmaj, pravog imena Ramiz Begović, komičar iz Živinica koji je tokom snimanja emisije pričao svoje viceve i nasmijao prisutne, kao i pratioce "Avaz TV-a".

Sejo Brajlović, najpoznatiji sarajevski ugostitelj, bio je njihov domaćin. Meze i pića nije nedostajalo, napravili su pravo sijelo uz muziku uživo i pjevača Šaćira Ametija, kitili harmonikaša eurima...

Njima se pridružio i sarajevski reper Loš Sin koji je otkrio planove za novi 2021. godinu.


Sejo izmislio novo jelo

Naizmjenično su zbijali šale, na račun ugostitelja, pandemije, kao i na vlastiti račun. Teško da će biti neko ko se neće smijati na njihove anegdote. Prisjetili su se i kako su Nove godine nekada izgledale.

Kome se dive i na pomen čijeg imena ustanu, kakvo je novo jelo Sejo izmislio, a šta liječi koronu, saznajte u ovoj specijalnoj novogodišnjoj emisiji.

Uživajte i sretna Nova Godina! 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.