RADITE LI TO I VI

Zgrozila se onime što njen prijatelj radi pod tušem: Ispostavilo se da on nije jedini

Svako ima drugačije navike prilikom tuširanja, a ova jedna potaknula je pravu raspravu

Neki su priznali da mokre pod tušem. Facebook

M. Z.

3.1.2024

Bez obzira na to volite li se tuširati hladnim tušem, volite li se tuširati jako kratko, ili se tuširate dugo, koristeći sve losione i kreme koji su vam dostupni, svačije navike tuširanja su drugačije.

Mokri pod tušem

No, kada je jedan muškarac rekao svojoj prijateljici za jednu od svojih navika tuširanja, ona je bila zgrožena, ali on se branio rekavši da je to potpuno normalno. Na Redditu se pokrenula rasprava o tome je li "uobičajena praksa" mokriti dok ste pod tušem, piše Mirror.

-Kao muškarac, spomenuo sam prijateljici da sam mokrio pod tušem, vjerujući da je to uobičajena praksa. Ona je bila apsolutno zgrožena time, rekavši da to nikada nije radila i da je to odvratno. Ja sam tvrdio da je to vrlo uobičajeno, i da sam uvjeren da vjerovatno 99 posto ljudi to radi, ali ona je mislila da je to ludo. Duhovito smo se složili da bi Reddit mogao riješiti našu raspravu - napisao je.

U komentarima je pokrenuta rasprava, a neki su ovu naviku nazivali "divljačkom", dok su drugi rekli da je to normalno. "Kao žena, piškim pod tušem. Ne vidim problem u tome", napisala je jedna korisnica. 

Podijeljena mišljenja

"Ako ste pod tušem i to isperete kasnije, sve je uredu", dodao je neko drugi. "Radim na tome sa svojim malim djetetom. Zasad je usađeno to da ne kakimo pod tušem ili u kadi, ali i dalje radim na tome da ga naučim da piški u tuš-kabini, a ne u kadi dok se kupa", komentirala je jedna mama. No, bilo je i onih kojima je to bilo odvratno te koji su tvrdili da to nikada ne rade, prenosi Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.