RJEŠENJE

Supertrik koji će vam otkriti hoće li vam štikle biti udobne

Ako je udaljenost između pete i potplata manja od 7,5 cm, cipela će biti neudobna i bit će vam teško hodati u njima već nakon kratkog vremena, pazite na to kod kupnje

Jednostavan trik. ARHIV

A. F.

21.12.2020

Noćna mora je kupiti prekrasne štikle koje će se kasnije pokazati kao sprava za mučenje. Kako biste konačno prekinuli kupnju dotičnih, postoji pravilo uz koje ćete lako prepoznati hoće li vam štikle biti udobne ili ne. 

Naime, stvar je u nagibu. Što je nagib štikle veći, to će ona biti neudobnija. To lako možete prepoznati po udaljenosti između potpetice i đona. Što je ona veća, to će štikla biti udobnija.

No što je udaljenost između potpetice i đona  kraća, to će štikla biti neudobnija, čak i ako je peta mala.  

Postoji pravilo ako je udaljenost između pete i đona manja od 7,5 cm da će cipela biti neudobna, piše Zadovoljna.hr. Time se stvara puno veći nagib i bit će vam izuzetno teško hodati u njima već nakon kratkog vremena.

Kupujete li štikle online i ne možete provjeriti kolika je udaljenost između pete i đona, ta se računica onda smanjuje i idealno je da razmak na vašem zaslonu bude 3 cm. Štikla s razmakom od 2,5 cm od đona već će biti vrlo neudobna.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.