PRIJAVE DO 10. NOVEMBRA

U susjedstvu traže parove koji će isprobavati igračke za odrasle: Ovo su kandidati kojima daju prednost

Bit će im dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a od njih se traži ocjena njihove efikasnosti, zabave i doprinosa odnosu

Oglas privukao ogromnu pažnju. Webapper.p

E. Ag.

30.10.2023

Na platformi PickJobs objavljen je oglas u kojem hrvatska kompanija zapošljava parove za testiranje igračaka za odrasle. Oglas važi do 10. novembra 2023. godine i privukao je ogromnu pažnju. Nedavno otvoreni onlajn šop za odrasle traži dvije osobe koje bi testirale najnovije igračke koje će uskoro biti dostupne na tržištu.

Strastveni pojedinci

- S obzirom na brzu promjenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, kompanija „Sky-shop“ traži strastvene pojedince koji će provesti dan testirajući raznovrsne igračke. Osim što će imati priliku da isprobaju različite igračke, imat će zadatak da pruže povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda - stoji u opisu oglasa.

- Znam da to baš nije uobičajeno, ali mi smo nova firma, krenuli smo sa tim onlajn šopom i kako izlazimo na tržište, jednostavno nam trebaju recenzije artikala. Ja sam muškarac, ne mogu sve artikle da probam, a i nije mi namjera da sve probam. Tako da će nam te recenzije biti pokazatelj kojim ćemo putem razvijati svoj šop. Jednostavno, teško je dobiti neka tržišna istraživanja u toj branši, pa smo odlučili da to pokrenemo ovako - rekao je za Večernji list vlasnik kompanije koja je pokrenula onlajn šop za odrasle Leonardo Šuper.

Također, dodao je kako posao testera igračaka za parove uključuje i isprobavanje raznih proizvoda, poput igračaka i drugih proizvoda "koji poboljšavaju intimnu povezanost".

Idealni kandidati

Osim toga, parovima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a od njih se traži ocjena njihove efikasnosti, zabave i doprinosa odnosu.

- Mislim da takve stvari postoje, ali, evo, kod nas - mi s time počinjemo. Mi ćemo preko „PickJobsa“ dobiti sve prijave, ali, iskreno, ne znam šta da očekujem. Možda će se javiti ljudi, možda i neće, možda bude 50 do 100 prijava. Mogu da nam se jave i studenti, mogu da dobiju i ugovor o radu. Sve živo dolazi u obzir, pa ćemo vidjeti, svakako uz strogu diskretnost. Idealni kandidati su parovi - rekao je Leonardo.

Na pitanje kako će se birati idealni kandidati ako ih bude mnogo, odgovorio je sljedeće:

- Prednost će imati parovi, oni su nam prioritet. A svaki kandidat koji se prijavljuje, morat će da napiše nekoliko rečenica zašto je on baš pravi za to i vidjet ćemo ko su najzanimljiviji kandidati. Važno je da li imaju iskustva u tome, jesu li prije koristili te igračke - odgovorio je Leonardo Šuper.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.