SLAVNI

Reperka emotivnom objavom čestitala kćerkici posljednji dan vrtića

Ja sam emotivna i ponosna mama

Instagram

D. R.

25.6.2023

Reperica je na društvenim mrežama pokazala kako su se ona i njena kćerka Kulture Kiari (Kultur Kiari) obukle za završnu vrtičku svečanost, te je u nedavnom intervjuu otkrila je da je prilično stroga mama.

Ne slave se samo mature i fakultetske diplome. Veliki korak za malene je i kada se opraštaju s najbezbrižnijom "školicom”, onom vrtićkom. Tako i američka reperica Kardi Bi ovih dana nije moga sakriti emocije kada se njena kćerka malom "diplomskom" proslavom oprostila od svog vrtića.

‘‘Moja beba ide dalje! Ja sam emotivna i ponosna mama. Daj mi dobre ocijene i ja ću ti pružiti cijeli svijet!‘‘, napisala je Kardi na svom Instagramu uz fotografiju s kćeri sa završne vrtićke svečanosti. Reperica je otkrila kako malena ima talenta za ples pa je dobila diplomu kao najbolja plesačica u svojoj grupi. Nakon svečanosti otišle su restoran gdje je Kultur dobila ogroman plavi sladoled.

Petogodišnju djevojčicu na jesen očekuje škola što nije lagani korak ni za djecu ni za roditelje. To su joj tek prve brige

Prošle godine je za američki Vogue podijelila je svoje roditeljske stavove.

- Moja djeca moraju znati da se nikad neće osjećati ugodno u smislu. Dobit ću to i to jer su moji roditelji slavni. Iako moja djeca odrastaju u imućnoj porodici, želim da znaju da će ih ljudi više poštivati ako će se u životu truditi i raditi kako bi nešto postigli. Vjerujem da nikada neće saznati kakav je osjećaj prava borba za život i neće osjećati onu glad koju sam ja imala kako bi napustila ulicu. Samo želim da postanu dobri ljudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.