PODRŠKA

Održan prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i doljije

Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera

Na platformi sajma možete igrati nagradni kviz. Sfera

Piše: Z.K. / Avaz.ba

7.4.2020

Prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i doljije izazvao je veliki interes, a trudnice i dojilje zaista su uživale u predavanjima i prezentacijama doktora i kompanija koji su ih svojim temama željeli pripremiti za porod u stresnim situacijama i olakšati im period trudnoće te ih educirati i pružiti sve neophodne informacije.  


Dvosmjerna komunikacija

Tokom konferencije trudnice su postavljale pitanja doktorima, te se razvila dvosmjerna komunikacija, a organizatorima stizale su poruke zahvale i čestitke. Ova online konferencija organizirana je u saradnji sa ''Poliklinikom Arbor Vitae dr.Sarić''. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera.

Ovim putem organizatori pozivaju sve trudnice i dojilje da posjete online sajam i educiraju se o svemu što ih zanima. Naredna konferencija zakazana je za kraj aprila, a radit će se u saradnji sa „Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost Mehmedbašić“.


Maksimalna podrška svim trudnicama i dojiljama. Ilustracija

Virtuelni online sajam za trudnice i doljije nudi sve neophodne informacije koje možete posjetiti na stranici www.onlinesajam.roditelj.ba. 

Osigurano više od 80 nagrada

Također, na platformi sajma možete igrati nagradni kviz i time ostvarujete mogućnost za osvajanje nagrada, a kompanije su osigurale više od 80 nagrada kako bi obradovale trudnice i dojilje. Izlagači i partneri sajma pripremili su posebne sajamske popuste. Platforma sajma ostat će otvorena dok traje nastala situacija u državi, a na ovaj način organizatori žele pružiti maksimalnu podršku svim trudnicama i dojiljama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.