PODRŠKA Olakšati im period trudnoće te ih educirati i pružiti sve neophodne informacije

Održan prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i doljije

Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera

Z.K. / Avaz.ba

Na platformi sajma možete igrati nagradni kviz

Foto: Sfera


Prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i doljije izazvao je veliki interes, a trudnice i dojilje zaista su uživale u predavanjima i prezentacijama doktora i kompanija koji su ih svojim temama željeli pripremiti za porod u stresnim situacijama i olakšati im period trudnoće te ih educirati i pružiti sve neophodne informacije.  

Dvosmjerna komunikacija

Tokom konferencije trudnice su postavljale pitanja doktorima, te se razvila dvosmjerna komunikacija, a organizatorima stizale su poruke zahvale i čestitke. Ova online konferencija organizirana je u saradnji sa ''Poliklinikom Arbor Vitae dr.Sarić''. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera.

Ovim putem organizatori pozivaju sve trudnice i dojilje da posjete online sajam i educiraju se o svemu što ih zanima. Naredna konferencija zakazana je za kraj aprila, a radit će se u saradnji sa „Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost Mehmedbašić“.

  • Maksimalna podrška svim trudnicama i dojiljama

    Maksimalna podrška svim trudnicama i dojiljama

    Foto: Ilustracija


Virtuelni online sajam za trudnice i doljije nudi sve neophodne informacije koje možete posjetiti na stranici www.onlinesajam.roditelj.ba. 

Osigurano više od 80 nagrada

Također, na platformi sajma možete igrati nagradni kviz i time ostvarujete mogućnost za osvajanje nagrada, a kompanije su osigurale više od 80 nagrada kako bi obradovale trudnice i dojilje. Izlagači i partneri sajma pripremili su posebne sajamske popuste. Platforma sajma ostat će otvorena dok traje nastala situacija u državi, a na ovaj način organizatori žele pružiti maksimalnu podršku svim trudnicama i dojiljama.

Više o:

Trudnice Mostar Sfera
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na