PROJEKT

Održana Druga online konferencija za trudnice i dojilje

Osvojite vrijedne poklone i nagrade na online sajmu za trudnice i dojilje (www.onlinesajam.roditelj.ba)

Učesnice su imale priliku da slušaju predavanja eminentnih govornika. Avaz

Z.K. / Avaz.ba

27.4.2020

Uspješno je održana i Druga online konferencija za trudnice i dojilje. Učesnice su imale priliku da slušaju predavanja eminentnih govornika te da aktivno učestvuju u komunikaciji. Naime, postavljale su pitanja doktorima i predavačima te se na taj način razvila dvosmjerna komunikacija, a sve radi boljeg informiranja trudnica i dojilja.  



Trudnice iskazale veliko oduševljenje

Trudnice su iskazale veliko oduševljenje ovim projektom, jer im je, kako kažu, omogućeno da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije i edukaciju kako bi se lakše nosile sa stresnim situacijama, periodom trudnoće te pripremile za porođaj i brigu o novorođenčetu. Posebna važnost projekta iskazana je shodno situaciji u kojoj se trenutno nalazimo zbog pandemije koronavirusa, jer je na ovaj način olakšan pristup informacijama za sve trudnice i dojilje.

Nakon konferencije trudnice su posjetile online sajam koji je otvoren početkom aprila. Na sajmu su im ponuđene dodatne informacije koje su bitne za svaku trudnicu i dojilju. Virtuelni izložbeni prostor brendova nudi sve proizvode koji su namijenjeni trudnicama, dojiljama te djeci. Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane uz trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste.


Vrijedne nagrade

Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada. Sretne dobitnice bit će izvučene 30. aprila 2020. godine. Organizatori pozivaju sve trudnice i dojilje da posjete online sajam (www.onlinesajam.roditelj.ba), zaigraju nagradni kviz, osvoje neke od vrijednih poklon paketa, te da se dodatno informiraju o proizvodima koji su namijenjeni upravo njima i njihovim bebama.

Organizator događaja je kompanija "Sfera" Mostar, u saradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ''Mehmedbašić''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.