SLUČAJ POTRESAO REGION

Četvrti dan potrage za nestalom Dankom (2): Nema joj ni traga, uhapšene osobe iz Hadžića davale lažne informacije da znaju gdje se nalazi

Jučer su u Banjskom Polju dva bagera radila raščišćavanju terena

Danka Ilić: Nestala u utorak. Avaz - Facebook

S. S.

29.3.2024

Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora. Jučer su policija i vatrogasci raščišćavali teren oko kuće kod koje je posljednji put viđena Danka u utorak.

Reporteri Telegrafa koji borave u Banjskom Polju kazali su da su jučer dva bagera zajedno radila na raščišćavanju terena, a kako nezvanično saznaju, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od smeća.

Roditelji nestale Danke Ilić (2) dovedeni su jučer u policiju u Bor. Oni nisu osumnjičeni već se sa njima obavlja informativni razgovor. Ivana i Miloš i jučer su u prisustvu radnika Centra za socijalni rad davali iskaz.

Pripadnici FUP-a uhapsili su u Hadžićima tri osobe koji su putem TikToka tvrdili da imaju informacije vezano za nestanak djevojčice te su tražili 50.000 KM za tu informaciju. Na kraju su se te informacije ispotavile kao lažne.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.