OGLASILA SE NAKON PORODA

Lana Jurčević o svojoj borbi: Prognoze su nam bile nikakve

Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome, otkrila je

Lana Jurčević. Instagram

N. Aj.

2.12.2023

Nakon dugog iščekivanja kraj novembra Lani Jurčević donio je ono što je najviše priželjkivala - prinovu. Pjevačica je po prvi put postala majka, a dijete je dobila s partnerom Filipom Kratofilom.

Ona se danas oglasila na društvenim mrežama gdje je objavila videosnimak nastao tokom trudničkog fotošutinga.

- Moja najdraža bića na jednom mjestu. U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo tačku na "i" na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život. Objavila sam napokon i blog "Moje putovanje" koji sam htjela napisati mjesecima - navela je Jurčević.

Naime, Lana je imala jako rizičnu trudnoću, a u blogu je otkrila kako četiri mjeseca ona i njen partner nisu nikome rekli da čekaju bebu.

- Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, "obične" suze radosnice i "obična trudnoća" - napisala je, između ostalog, na svom blogu.

Također, dodala je da je njihova porodica za trudnoću saznala nakon što je zbog komplikacija završila u bolnici.

- Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše porodice nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.