POGREŠNA ODLUKA

Nije nanijela zaštitnu kremu jer je bilo oblačno: Djevojka završila u bolnici

Drugarice su je umotale u providnu foliju, pa tek onda obukle, misleći da će joj to pomoći

Neugodno i bolno iskustvo. Facebook

E. Ag.

12.8.2023

Ketrin Galager (Kathryn Gallagher) podijelila je na TikToku bolno iskustvo koje je doživjela kada je s drugaricama otišla na odmor na Majorku.

Naime, krenule su na plažu iako je bilo prohladno, oko 18 stepeni, pa joj krema za sunčanje nije uopće bila na pameti.

Haljina se lijepila za tijelo

Kada su se vratile u sobu, kako je kazala, primijetila je da joj noge "gore" te da joj je cijelo tijelo pocrvenjelo. Istuširala se, obukla haljinu, ali je ona krenula da joj se lijepi za tijelo. Uprkos tome je izašla na večeru, međutim, bol je bila tolika da je riješila da se sama vrati u sobu i prespava, u nadi da će sutra biti bolje.

Međutim, nije joj bilo bolje, naprotiv. Bila je dehidrirana, u bolovima i bilo joj je muka, pa je otišla kod doktorice koja joj je dala lijekove i injekcije, usput se iščuđavajući kako je uopće uspjela toliko da pocrveni.

Dobila injekciju

Nažalost, stanje joj se nije popravilo, a prijedlog je bio da je zadrže u bolnici. Kako nije imala osiguranje, odlučila je da se nekako ipak vrati kući, a doktorica joj je besplatno dala još jednu injekciju.

Drugarice su je umotale u providnu foliju, pa tek onda obukle, misleći da će joj to pomoći.

Na aerodromu joj je toliko pozlilo da je otišla u WC, gdje je sjedila na pločicama. Uspjela je sigurno doći kući te ju je majka odvela u bolnicu.

Na kraju se ipak sve sredilo. Ketrin je podijelila video kako bi upozorila na važnost nanošenja kreme za sunčanje, koliko god da vam djeluje oblačno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.